ZELFSPIEGELENDE SCHAPPEN VOOR LANG HOUDBARE PRODUCTEN

Colonial DRY

De Colonial DRY werkt op dezelfde manier in de afdeling met lang houdbare producten als de Scanloader in de zuivelafdeling. Het verschil zit in de bevestiging. De Colonial DRY wordt kruislings gemonteerd, omdat er normaal gesproken geen bestaande punten zijn waar we de secties aan kunnen bevestigen. Dit betekent dat het schappensysteem gemonteerd kan worden zonder in de vloer te boren.

De Colonial DRY is een voor de hand liggende keuze als je wil genieten van de voordelen van zelfspiegelende schappen in je afdeling met lang houdbare producten.

De schappen zijn gemaakt van stevige materialen, zoals aluminium en staal, wat ervoor zorgt dat ze eenvoudig hanteerbaar zijn maar tegelijkertijd extreem robuust. Het personeel kan de schappen verplaatsen en aanpassen indien nodig. Vergeet plastic details en plekken waar vuil achterblijft. Hygiëne en eenvoudig schoonmaken maken deel uit van de constructie. Met de Colonial DRY verhoog je de zichtbaarheid terwijl je de vaste kosten elke dag verlaagt.

Wil meer weten?

Verkoopteam

Scantech GmbH
Konrad-Zuse-Straße 6
65582 Diez
Deutschland

Tel +49 (0)6432.69 11-0
info@scantech-gmbh.de